Knager i træ

Mangler du et sted at hænge gæsternes eller dine egne ting, så finder du nedenfor vores populære design knager i træ og læder til entréen, badeværelset eller køkkenet. Vores træ knager fås i flere forskellige størrelser og træsorter/farver.

Viser alle 4 resultater

Hold orden i hjemmet med knager

lā’au designer og producerer en stribe af knager i træ, som er perfekte til at hænge jakkerne i entréen, viskestykket eller forklædet i køkkenet og håndklæderne på badeværelset. Vores træ knager er funktionelle, æstetiske og lavet i bæredygtige materialer. Knagerne er lavet af træ og detaljeret med naturlæder og messing. Her hos lā’au finder du knager i træ til ethvert behov, hvor funktionalitet, design og bæredygtighed går hånd i hånd. Ta’ et kig i vores sortiment og bliv inspireret.

Træ knager i forskellige træsorter

Hovedparten af vores knager af produceret i egetræ lakeret med forskellige olier; hvidolieret, klar eller mørkolieret – se vores knager i egetræ her. Vores træ knager i farver er produceret af bøgetræ, malet i en af de lækre farver og efterfølgende lakeret for at reducere slitage og sikre en lang holdbarhed.

Bæredygtige knager i træ

Hos lā’au elsker vi træ. Det er et fantastisk materiale at arbejde i, og det giver varme i indretningen. Derfor benytter vi os kun af bæredygtigt træ, og har valgt at give 2% af produkternes pris til genetablering af skov.

Runde træ knager

Vores sortiment består af en række forskellige runde træ knager. Den runde form på knagerne giver et roligt visuelt udtryk som passer ind i alle hjem. Ved at vælge runde knager i træ, har du en klassiker som holder år efter år uafhængig af tidens trends. Har du store rum med masser af luft, så kan du tillade dig at vælge træ knager, der fylder mere på væggen. På den måde bliver dine knager i træ en dekoration i sig selv.

Andre produkter i samme serie

Er du vild med vores knager i træ, så kan sandsynligvis også lide vores produkter i samme stil. Se for eksempel vores sortiment af greb i træ, dørstopper i træ eller den populære lampe i træ her.

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Total
DKK0,00
Fortsæt med at handle
0